Arche sko

Arche sko findes i modeller til både sommer- og vinterbrug. Der er altså ingen grænser for, hvor godt dine fødder kan have det hele året rundt. Fælles for langt de fleste Arche sko er nemlig, at de er lavet i nubuck. Nubuck er overfladen af læder og er et meget fint materiale, der betyder, at størstedelen af skoene skal behandles ordentligt. Men bliver de det, vil deres levetid også være derefter. En god imprægnering et par gange vil sikre dig de fineste Arche sko, der vil gøre en hver sko-fan misundelig – og det i de næste mange år. En Arche so er nemlig en investering, der hurtigt tjener sig selv hjem. For man betaler for, hvad man får, nemlig en holdbar kvalitetssko.

Mange af de skokøbere, der sværger til Arche sko, kender problemet med Arche skoens hvide eller grålige skosåler. På en måde kan problemet faktisk næsten betegnes som positivt, fordi sålen, der er lavet af latex, altså mælk fra et gummitræ, er lavet i et organisk materiale. Nok er det dejligt at kunne fortælle sig selv, at skosålerne på Arche skoene nærmest er levende og fuldstændig naturlige, men man må også sande, at når skoene har stået lidt uden at blive brugt, så bliver sålerne lysegrå eller hvide. Det er simpelthen fordi det er den daglige brug af Arche skoen, der holder sålen sort. Heldigvis kan problemet nemt løses. En blanding af glycerin og vand kan blandes sammen og smøres på sålen – endelig ikke på selve skoen – og vupti, Arche skoen er så god som ny.

Hvis dine fødder er trætte af højhælede sko eller stramme fodboldstøvler kan du give dem en velfortjent pause med et par Archer sko. Både du og dine sko kan ånde lettet op, og når I er kalr igen, kan  Archer skoen kombineres med andre mere krævende skomodeller.

Filed Under: Herresko

Leave a Reply